ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Ο Όλυμπος, αυτό πανέμορφο μνημείο της φύσης και παγκόσμιο σύμβολο, μπορεί να σου προσφέρει ανεκτίμητες στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και γαλήνης. Μπορείς να απολαύσεις μία βόλτα στα καταπράσινα μονοπάτια του, να θαυμάσεις τους υπέροχους καταρράκτες του, τα ταξιδέψεις στην ιστορία του, μέσα από επισκέψεις σε ιστορικές Μονές και ξωκλήσια.

Το Dionolymposguide στη σειρά – αφιέρωμα στον Όλυμπο, με τίτλο “Volta ston Olympo”, “ταξίδεψε” στη φυσική ομορφιά και τους ήχους του βουνού.  Στο 1ο επεισόδιο της σειράς  βρεθήκαμε στα μονοπάτια του Ενιπέα, στην περιοχή Μέλινδρα, στην Παλαιά Μονή του Αγ. Διονυσίου εν Ολύμπω, στους καταρράκτες που βρίσκονται κοντά στη Μονή και στο δρόμο που οδηγεί στο Άγιο Σπήλαιο.

ΔΕΙΤΕ το VIDEO και απολαύστε την ομορφιά του Ολύμπου, ταξιδέψτε με τους ήχους που κρύβει σε κάθε μονοπάτι του, ακούστε τις μελωδίες που ξεκινούν από κάθε καταρράκτη του.

 

Αν μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για τον ΟΛΥΜΠΟ μας, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να εγγραφείτε στο κανάλι του Dionolymposguide στο Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCntvdMq9hJaDL_vM2M1sdKQ

Video production VM photography & Videography

Check Also
Close
Back to top button