ΟΛΥΜΠΟΣ

VOLTA STON OLYMPO. ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς “Volta ston Olympo”, είναι ένα αφιέρωμα στην ορεινή ποδηλασία. Η εξερεύνηση του βουνού σε δύο τροχούς, είναι μία μοναδική ποδηλατική εμπειρία στα δασώδη μονοπάτια του Ολύμπου. 

Όποιος αποφασίσει να ζήσει την εμπειρία, εξερευνά τη φυσική ομορφιά και την ιστορία του βουνού, με την ξεγνοιασιά και την ελευθερία που του προσφέρει το ποδήλατο. Άθληση, ψυχαγωγία και γνώση της ιστορίας μας, όλα επιτυγχάνονται με την εξόρμηση σε δύο τροχούς στο μυθικό βουνό. Τα τελευταία χρόνια, η ορεινή ποδηλασία κερδίζει έδαφος και στον Όλυμπο. Μπορεί κανείς να προγραμματίσει μία προσωπική εξόρμηση ή και εκδρομή με φίλους, με συνοδό-οδηγό. Οργανώνονται επίσης και μαθήματα εκμάθησης ορεινής ποδηλασίας για μικρούς και μεγάλους. 

Το 1ο επεισόδιο της σειράς, ήταν ένα ταξίδι στην ομορφιά του Ολύμπου, στους ήχους που κρύβει σε κάθε μονοπάτι του, στις μελωδίες που ξεκινούν από κάθε καταρράκτη του. Μία περιήγηση στα μονοπάτια του Ενιπέα, στην περιοχή Μέλινδρα, στην Παλαιά Μονή του Αγ. Διονυσίου εν Ολύμπω, στους καταρράκτες που βρίσκονται κοντά στη Μονή και στο δρόμο που οδηγεί στο Άγιο Σπήλαιο. Τα επόμενα που θα ακολουθήσουν θα έχουν διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Αν μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για τον ΟΛΥΜΠΟ, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να εγγραφείτε στο κανάλι του Dionolymposguide στο Youtube. Μαζί μπορούμε να ταξιδεύουμε σε κάθε επεισόδιο και να εξαπλώνουμε την αγάπη μας για τον Όλυμπο.

Video Production: VM Photography & Videography

Rider: Βασίλης Διαμαντόπουλος

 

About the author

Relative Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.