ΟΛΥΜΠΟΣ

“ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ”. ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΒΟΥΝΟΥ (BINTEO)

Η σειρά – αφιέρωμα στον Όλυμπο, του Dionolymposguide, “Volta ston Olympo” συνεχίζεται με την ιππασία στα καταπράσινα μονοπάτια του μυθικού βουνού. Είτε επιλέξει κανείς την ιππασία ως άθλημα, είτε ως χόμπι, πάντα η επαφή με το άλογο, θα παραμένει μία συναρπαστική εμπειρία. Αν μάλιστα, οι ιππικές διαδρομές, γίνονται στην πανέμορφη περιοχή του Ολύμπου, τότε η αίσθηση είναι πραγματικά μοναδική.

Η ενασχόληση με το άλογο, σου χαρίζει σωματική και ψυχική υγεία. Μαθαίνεις να ισορροπείς και να ελέγχεις το κορμί σου, γυμνάζεις το σώμα σου, ενώ πολλά περισσότερα είναι τα οφέλη της ψυχικής υγείας. Γι αυτό το λόγο, εξάλλου, έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, η θεραπευτική ιππασία, που συμβάλει στη σωματική και ψυχική αποκατάσταση ενός ανθρώπου, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά ή ψυχοσωματικά προβλήματα.

Στο Λιτόχωρο, υπάρχει ο Ιππικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Ιπποκρήνη (“Olympus Horse Riding Club”), όπου μπορεί κανείς να κάνει ελεύθερη, αθλητική ή θεραπευτική ιππασία. Τα προγράμματα γίνονται ατομικά ή και ομαδικά, ενώ μπορούν να λάβουν μέρος μικροί και μεγάλοι. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO και απολαύστε την ομορφιά της φύσης του μοναδικού Ολύμπου μαζί με την αίσθηση της ελευθερίας, που χαρίζει η ιππασία και η επαφή με το άλογο. 

(Video Production : VM Photography & Videography)

Η Άννη Καπετανάκη είναι εκπαιδεύτρια ιππασίας, ιδιοκτήτρια του Ιππικού Φυσιολατρικού Συλλόγου “Ιπποκρήνη”  (“Olympus Horse Riding Club”), στο Λιτόχωρο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ομαδικά ή ατομικά προγράμματα, μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Συλλόγου: Olympus Horse Riding Club ή να καλέσετε στο 694 053 2474.

 

 

About the author

Relative Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.