ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

VM Photography & Videography

Η αγάπη ενός ζευγαριού για τη φωτογραφία και το βίντεο, οδήγησε στη δημιουργία της “VM PHOTOGRAPHY & VIDEOGRAPHY” – V (Vaggelis) M (Maria). 
Ο  Βαγγέλης Βαμβάκος και η Μαρία Τσαρούχα έχουν δημιουργήσει μία ομάδα από επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης, οι οποίοι εργάζονται με πάθος και φαντασία, γιατί απλά αγαπούν τη δουλειά τους.
Για τη VM PHOTOGRAPHY & VIDEOGRAPHY”, κάθε γάμος, βάπτιση, αρραβώνας, διαφημιστικό βίντεο είναι μία νέα πρόκληση για δημιουργία ενός άρτιου αποτελέσματος, ποιοτικά και καλλιτεχνικά, το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.
 
Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια των συνεργατών, ο προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμός, οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας, η χρήση drone, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το αποτέλεσμα των καλλιτεχνικών έργων της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ & ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΑΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ

Καταγράφουν τη δική σας ιστορία αγάπης με διακριτικότητα και προσήλωση στα συναισθήματα. Την ευτυχία, τη συγκίνηση, τη λάμψη των δικών σας προσώπων, των συγγενών και των καλεσμένων, από την προετοιμασία του μυστηρίου έως τη δεξίωση ή το party που θα ολοκληρώσει.

Η «ταινία αγάπης» που δημιουργούν για εσάς, αποτελεί ζωντανή ανάμνηση αυτής της ημέρας και κάθε φορά που θα τη βλέπετε θα ζείτε ξανά και ξανά εκείνες τις υπέροχες στιγμές. Γιατί πραγματικά σας χαρίζουν μία… αγάπη που κρατάει για πάντα..!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ VIDEO

Ένα ακόμη δημιουργικό κομμάτι της “VM Photography & Videography” είναι η δημιουργία εταιρικών διαφημιστικών βίντεο.

Αν λοιπόν θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας, τονίζοντας με το πιο δυνατό όπλο της βιομηχανίας της διαφήμισης, την ΕΙΚΟΝΑ, τότε επιλέξτε τη “VM Photography”.

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η τεχνικές γνώσεις του αντικειμένου, η δημιουργικότητα αλλά κυρίως η αγάπη για το έργο της,  αποτελούν τη σίγουρη εγγύηση για το αποτέλεσμα της δουλειάς της.

 

 

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ VIDEO

Επίσης η “VM Photography” αναλαμβάνει τη βιντεοσκόπηση συνεδρίων, εκθέσεων, αθλητικών γεγονότων, πολιτιστικών εκδηλώσεων,  σεμιναρίων, ημερίδων, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, μουσικών δημιουργιών (video clip)  συναυλιών, παιχνιδιών ψυχαγωγίας και πληθώρα ακόμη  οπτικοακουστικών υλικών που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.

 

(Φωτογράφιση “Χειμωνιάτικου Ενιπέα”- Λιτόχωρο, Όλυμπος)

 

VM Photography & Videography on Facebook: https://www.facebook.com/Vmphotography.gr/

VM Photography & Videography on Instagram: https://www.instagram.com/vm__photography__/

Vm Photography & Videography on Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCWDv0ITCcD9ZTcDy2ilCM5A

 

About the author

Relative Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.