ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

VM PHOTOGRAPHY. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κάθε  ιστορία αγάπης, η διαδρομή είναι μεγάλη. Άλλοτε όμορφη, άλλοτε εύκολη και άλλοτε δύσκολη. Μα όταν η αφετηρία είναι στρωμένη με έρωτα, τότε η εκκίνηση είναι πραγματικά δυνατή. Αυτή την εκκίνηση στη δική σας ιστορία αγάπης, το γάμο σας, βιντεοσκοπεί η “VM Photography”.

Αποτυπώνει με κινηματογραφικό τρόπο,  όλη την ευτυχία, τη συγκίνηση, τη λάμψη των δικών σας προσώπων, των συγγενών και των καλεσμένων, από την προετοιμασία του γάμου έως τη δεξίωση, αλλά και τη next day φωτογράφιση.

Η “VM Photography” καταγράφει, όχι μόνο την εικόνα αλλά και τα συναισθήματα. Γέλιο, χαρά, συγκίνηση, χαμόγελα, αγκαλιές, φιλιά, έθιμα και παραδόσεις, χορούς, γλέντι, την ιερή στιγμή του γάμου. Δημιουργεί για εσάς τη δική σας «ταινία αγάπης» και κάθε φορά που θα τη βλέπετε θα ζείτε ξανά και ξανά εκείνες τις υπέροχες στιγμές.

Γιατί πραγματικά σας χαρίζει μία αγάπη που κρατάει για πάντα..!

Δείτε το βίντεο γάμου του Διονύση και της Ιωάννας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ VIDEO

Εκτός όμως από την αποτύπωση των ευτυχισμένων προσωπικών στιγμών (όπως γάμος, βάπτιση) η “VM Photography” αναλαμβάνει και τη δημιουργία εταιρικών διαφημιστικών βίντεο.

Αν λοιπόν θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας, τονίζοντας με το πιο δυνατό όπλο της βιομηχανίας της διαφήμισης, την ΕΙΚΟΝΑ, τότε επιλέξτε τη “VM Photography”.

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η τεχνικές γνώσεις του αντικειμένου, η δημιουργικότητα αλλά κυρίως η αγάπη για το έργο της,  αποτελούν τη σίγουρη εγγύηση για το αποτέλεσμα της δουλειάς της.

Δείτε το διαφημιστικό βίντεο του “Power House”:

 

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ VIDEO

Επίσης η “VM Photography” αναλαμβάνει τη βιντεοσκόπηση συνεδρίων, εκθέσεων, αθλητικών γεγονότων, πολιτιστικών εκδηλώσεων,  σεμιναρίων, ημερίδων, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, μουσικών δημιουργιών (video clip)  συναυλιών, παιχνιδιών ψυχαγωγίας και πληθώρα ακόμη  οπτικοακουστικών υλικών που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.

Δείτε το βίντεο του “Mount Olympus Running”:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία “VM Photography” πατήστε ΕΔΩ.

About the author

Relative Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.