ΥΓΕΙΑ

“REBEL FITNESS CLUB”. ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ!

Ένα από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα γυμναστήρια της Ελλάδας, απέκτησε πρόσφατα η Λεπτοκαρυά.

Το REBEL FITNESS CLUB ήρθε και έφερε πραγματικά αυτό που δηλώνει το όνομά του: την «επανάσταση» στο χώρο της άθλησης, σε όλη την Πιερία.

Στο τιμόνι του, βρίσκονται δύο αδέλφια, ο Χάρης και η Ρεβέκκα Κουκάρα. Δύο νέα παιδιά, με γνώσεις, με ειδίκευση στο αντικείμενό τους, αλλά κυρίως με απίστευτο κέφι και μεράκι για τη δουλειά τους.

Σχεδιάζουν για τον καθένα χωριστά ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, σύμφωνα με τις ανάγκες και το στόχο του. Ταυτόχρονα όμως τον παρακολουθούν, τον ενθαρρύνουν και τον καθοδηγούν στην υλοποίησή του, έτσι ώστε να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 Ένας χώρος μοναδικός μέσα – έξω

Το κτίριο κατασκευάστηκε εξαρχής για να φιλοξενήσει γυμναστήριο, με αποτέλεσμα οι χώροι του να πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ενός σύγχρονου και πρότυπου χώρου άθλησης και ευεξίας.

Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι κατασκευάστηκε με αγάπη από τους ιδιοκτήτες του και αυτή η θετική ενέργεια του χώρου πραγματικά σε «μαγνητίζει».

 

 

Το REBEL FITNESS CLUB σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή που το αντικρίζεις.

Ένα διώροφο γωνιακό κτίριο, με μεγάλες τζαμαρίες – που το βράδυ μετατρέπονται σε εσωτερικούς καθρέπτες –  με υπέροχο φωτισμό και με λιτή αρχιτεκτονική αισθητική, σε ενθουσιάζει, πριν ακόμη εισχωρήσεις στο εσωτερικό του.

Επιπλέον, ο άνετος περιβάλλον χώρος του και η δυνατότητα στάθμευσης περιμετρικά του κτιρίου, σου δίνουν τη δυνατότητα της εύκολης πρόσβασης σε αυτό, παράγοντας καθοριστικός για την επιλογή ενός γυμναστηρίου.

Και έπειτα μπαίνεις μέσα…

Όταν ανοίξεις την πόρτα, αυτό που αντικρίζεις ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες, ακόμη και του πιο απαιτητικού αθλούμενου.

Ο άνετος, φωτεινός, καθαρός χώρος, με τα σύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης, όλα σε μαύρο – κίτρινο χρώμα όπως κι όλο το εσωτερικό του κτιρίου, σε προδιαθέτουν να μείνεις για πάντα εκεί!

Το γυμναστήριο έχει ακόμη τη «μυρωδιά του καινούργιου», καθώς άνοιξε τις πόρτες του πολύ πρόσφατα, μόλις στις 29 Μαΐου 2017.

Η προσέλευση όμως του κόσμου είναι εντυπωσιακά μεγάλη, για τις ελάχιστες ακόμη μέρες λειτουργίας του.

Ο εξοπλισμός του πρότυπος για όλη την Ελλάδα.

Όλοι οι χώροι του REBEL FITNESS CLUB είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα γυμναστικής, της κορυφαίας στο χώρο,  Ιταλικής εταιρείας PANATTASPORT.

Αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα, αναφορικά με την ποικιλία και την ποσότητα των μηχανημάτων που διαθέτει.

Οι εγκαταστάσεις του, συνολικής έκτασης 500τμ. απλώνονται σε 4 διαφορετικά επίπεδα.

Στο πρώτο επίπεδο είναι εγκατεστημένα όλα τα όργανα αερόβιας άσκησης.

 

Στο δεύτερο οι πάγκοι γυμναστικής, τα βάρη και οι μπάρες. Στο τρίτο επίπεδο βρίσκονται στα αποδυτήρια και τα μπάνια και στο τέταρτο οι 2 αίθουσες των ομαδικών προγραμμάτων και πολεμικών τεχνών.

Οι άνετοι χώροι, η μεγάλη χωρητικότητα ατόμων, η λειτουργικότητά του, ο εξοπλισμός, η ποικιλία και ο αριθμός των μηχανημάτων, είναι όλα εκείνα που χαρακτηρίζουν ένα γυμναστήριο ως υπερσύγχρονο και πρότυπο.

Ως ένα χώρο που σε προδιαθέτει θετικά, πρωτίστως για να το επιλέξεις και μετέπειτα για να παραμείνεις σ΄ αυτό. Και το REBEL FITNESS CLUBυπερκαλύπτει όλους τους καθοριστικούς παράγοντες – κλειδιά, για την επιλογή ενός γυμναστηρίου.

 

Δύο μεγάλες αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων

 

Ήδη πραγματοποιούνται προγράμματα TRX, YOGA, CARDIO και PILATES, καθώς και πολεμικών τεχνών, ενώ σύντομα θα ενταχθούν περισσότερα. Στις άμεσες προτεραιότητες του, είναι και η έναρξη παιδικών προγραμμάτων.

Αποδυτήρια για… «φίλημα»!  

Οι  ευρύχωροι, πολυτελείς και καθαροί χώροι αποδυτηρίων – διαφορετικοί για άνδρες και γυναίκες – δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες, είτε για να ετοιμαστείς για την προπόνηση, είτε για να χαλαρώσεις μετά απ΄ αυτή.

Μπορείς να αποθηκεύσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με ασφάλεια σε ένα από τα πολλά lockers που διαθέτει. Στα υπέροχα μπάνια του, με το λιτό φωτισμό και τη μουσική υπόκρουση, μπορείς να απολαύσεις ένα αναζωογονητικό ντους, που θα σε χαλαρώσει και θα σε ανανεώσει αμέσως μετά την προπόνηση.

 

REBEL FITNESS CLUB”: Η επανάσταση στην άθληση

 

Ακόμη και αν δεν ήσαστε οπαδός των γυμναστηρίων, μία επίσκεψη στο REBEL FITNESS CLUB είναι αρκετή για να αλλάξετε γνώμη.

Πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια ενός σύγχρονου, ασφαλούς, ευρύχωρου, άνετου, πλήρως εξοπλισμένου και απόλυτα καθαρού χώρου εκγύμνασης και ευεξίας και μάλιστα με πολύ φιλικές και προσιτές τιμές.

 

Το “REBEL FITNESS CLUB” έφερε την επανάσταση.

Ακολουθήστε την ιαχή του…..

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες εδώ

 

About the author

Relative Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.