ΣΠΙΤΙ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Χριστουγεννιάτικα δέντρα από απλά υλικά!

Εάν έχετε βαρεθεί να στολίζετε το ίδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο κάθε χρόνο, μπορείτε φέτος να  φτιάξετε μόνοι σας, το δικό σας πρωτότυπο και εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, κλέβοντας τις εντυπώσεις και εξοικονομώντας χρήματα.

Αφήστε λοιπόν τη φαντασία σας να οργιάσει και δημιουργείστε όμορφα, οικονομικά, πρωτότυπα και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Εμείς κάναμε μία βόλτα στο internet και σας προτείνουμε ορισμένα.

  1. Δημιουργείστε όμορφα δέντρα από παλέτες.

        

2. Από διάφορα ξύλα, κουτιά ή καφάσια.

  

3. Από χαρτιά περιτυλίγματος.

    

4. Από κουμπιά ή ακόμη και κορδόνι, το οποίο θα κολλήσετε με απλή ταινία και θα κρεμάσετε με μανταλάκια στολίδια της αρεσκείας σας.  

   

5. Με διάφορα βιβλία και κουτιά τα οποία τοποθετείται μπροστά σε ένα καθρέφτη για τρισδιάστατη εικόνα, ή ακόμη με αυτοκόλλητα τοίχου και κορνίζες.

    

 

6. Χρησιμοποιώντας παλιά μάλλινα ρούχα, υφάσματα και χαρτόνι.

        

7. Για τους πιο τολμηρούς μία σκάλα, κομμάτια ξύλου, ή ακόμη και σκουπόξυλα μπορούν να γίνουν τα δικά σας πρωτότυπα δέντρα.

  

8. Για τους λάτρεις της κουζίνας υπάρχουν λύσεις. Δέντρα σε αλμυρή, γλυκιά και φρουτώδη γεύση. 

    

9. Μπορείτε ακόμη να διακοσμήσετε κλαδιά από δέντρα με πολύχρωμες ή ενός μόνο χρώματος μπάλες. 

  

10. Χρησιμοποιώντας μόνο λαμπιόνια, τα οποία θα τοποθετήσετε στον τοίχο, δημιουργείτε το πιο φωτεινό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

    

11. Και τέλος, για ακόμη πιο πρωτότυπες ιδέες δείτε και τα παρακάτω: γλαστράκια, μαξιλάρια, βιβλία, φελλοί από κρασιά, ή ακόμη και μία κρεμάστρα μπορεί να μετατραπεί  στο δικό σας εναλλακτικό δέντρο.

        

Δείτε πως ξεκίνησε το έθιμο του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ΕΔΩ:  ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

About the author

Relative Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.