ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ ΜΙΛΑ ΣΤΟ Dionolympoguide

Μία νέα, δραστήρια, ταλαντούχα και γεμάτη όνειρα για το μέλλον επαγγελματίας, βρίσκεται πίσω από Ξενοδοχείο των Όσκαρ, το “Avaton Luxury Villas Resort” στην Παραλία της Κομίτσας στη Χαλκιδική.

Η Ναταλία Χαντζή, έβαλε ως στόχο και πέτυχε την είσοδο του ξενοδοχείου, στη λίστα δώρων των εφετινών βραβείων Όσκαρ, γεγονός που χαρακτηρίζεται ως μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη φορά που ελληνικό ξενοδοχείο – αλλά και γενικότερα brand – συγκαταλέγεται σ΄αυτή τη λίστα.

Γι΄ αυτή τη νέα κοπέλα, η οποία  επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου σπούδασε, για να αναλάβει τα ηνία της λειτουργίας και του marketing του πολυτελούς “Avaton Luxury Villas Resort, ιδιοκτησίας της ίδιας και του πατέρας της Θεμιστοκλή Χαντζή,  τίποτα δεν ήρθε τυχαία. Όλα ήταν αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού, προσήλωσης στο στόχο και σκληρής δουλειάς.

Έτσι το “Avaton Luxury Village Resort” ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Μάιο τους διάσημους ηθοποιούς και σκηνοθέτες του Χόλυγουντ και να αναδείξει σε όλον τον κόσμο, την ελληνική ομορφιά και τη μοναδική φιλοξενία.

Για τον στρατηγικό σχεδιασμό στον τομέα marketing και προβολής του ξενοδοχείου, για την επιμονή στον στόχο, την εργατικότητα, για την σημαντική συμβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού, αλλά και τα πολύ καλά Ξενοδοχεία της Πιερίας μίλησε στο “Dionolymposguide.gr”, η Ναταλία Χαντζή.  

Η ιδιωτική πρωτοβουλία προωθεί τον ελληνικό τουρισμό

Η “οσκαρική” αυτή προβολή των τελευταίων ημερών, σε όλα τα Διεθνή Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης,  αντάξια των υψηλών υπηρεσιών που παρέχει το πολυτελές θέρετρο “Avaton Luxury Villas Resort, αποτέλεσε ταυτόχρονα και την καλύτερη διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού.

«Η ιδιωτική πρωτοβουλία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες ξενοδόχοι ασχολούνται πολύ με το marketing και την προβολή του ξενοδοχείου τους και μέσω αυτής της προβολής ενισχύεται το τουριστικό προϊόν όλης της Ελλάδας  Στη μετάδοση της συγκεκριμένης είδησης σε όλα τα Διεθνή Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρθηκε μαζί με το Ξενοδοχείο μας και ο προορισμός, που είναι η Χαλκιδική και η Ελλάδα και αυτό σίγουρα έδωσε προβολή σε όλον τον ελληνικό τουρισμό συνολικά», τόνισε η κα Χαντζή. 

  

Πως επιλέχθηκε το Avaton Luxury Villas Resort”- Πόσοι ηθοποιοί απάντησαν ήδη

To “Avaton Luxury Villas Resort”, μέλος της Relais & Châteaux, είναι ένα κομψό και σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο με θέα τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Άθωνα Χαλκιδικής. Αποτελείται από 16 βίλες, εκ των οποίων οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένα sunbeds, που απογειώνουν την αίσθηση χαλάρωσης μέσα σε μεσογειακούς κήπους, οι οποίοι οδηγούν σε μια μοναδικής ομορφιάς παραλία. Το  5αστερο πολυτελές συγκρότημα κέρδισε επάξια τη θέση του, μεταξύ των πολλών διεκδικητών εισαγωγής στο πακέτο δώρων, έχοντας στη «φαρέτρα» του, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τη φιλοξενία πολλών VIP προσωπικοτήτων στο παρελθόν.

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται μία προσπάθεια από τα ελληνικά Luxury ξενοδοχεία να προσεγγίσου VIP τουρισμό.  Εμείς στοχεύουμε σε αυτόν τον τουρισμό, από το 2015 που ανοίξαμε και για αυτό ήρθαμε σε επαφή με την Distinctive Assets, την εταιρεία που προσφέρει το πακέτο δώρων στα βραβεία Όσκαρ. Οι διεκδικητές εισαγωγής στη λίστα ήταν πολλοί, αλλά επιλέχθηκαν 3 προορισμοί μόνο. Εμείς και άλλοι δύο εξωτικοί προορισμοί.

Επέλεξαν το Avaton Luxury Villas Resortγιατί πληροί τα κριτήρια της λίστας, τα οποία είναι η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών (μεταξύ των οποίων η εξόρμηση – περιήγηση με ιδιωτική θαλαμηγό, πτήση με ιδιωτικό ελικόπτερο, παροχή ιδιωτικού μπάτλερ, κ.α), οι πολυτελείς εγκαταστάσεις και η φιλοξενία VIP προσώπων στο παρελθόν. Ήδη απάντησαν κάποιοι, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να δούμε ποιοι θα έρθουν. Περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα, που πιθανότατα θα έχουμε σαφή εικόνα για το πόσοι και ποιοι θα έρθουν τελικά».

  

 «Αν έχεις όραμα και εργάζεσαι πολύ σκληρά, επιτυγχάνεις»

Όραμα, προγραμματισμός, προσήλωση στο στόχο και βέβαια σκληρή δουλειά, είναι τα κλειδιά της επιτυχίας, σύμφωνα με την Ναταλία Χαντζή. Έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές της και πίστη στην αξία και στις προοπτικές ανέλιξης του Ξενοδοχείου της –  ακόμη και στην Ελλάδα της ύφεσης –  επέστρεψε από την Αγγλία, όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου και αφοσιώθηκε με ζήλο στα καθήκοντα της Διευθύνουσας Συμβούλου των υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείου της οικογένειάς της.

«Επέστρεψα από το Λονδίνο, γιατί πίστεψα στον εαυτό μου και στο προϊόν το οποίο είχα. Σχεδίασα το marketing, ακριβώς όπως το επιθυμούσα και είχα οραματιστεί και δούλεψα πολύ σκληρά για να το πετύχω. Θεωρώ λοιπόν ότι ακόμη και στην Ελλάδα της μακρόχρονης οικονομικής ύφεσης, όποιος έχει όραμα και εργαστεί πολύ σκληρά για την υλοποίησή του, ναι κάποια στιγμή θα το καταφέρει.

Το Ξενοδοχείο μας  βραβεύτηκε το 2017 στα World Travel Awards ως κορυφαία ξενοδοχειακή μονάδα στην Ελλάδα, ενώ κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου με αφιερώματα σε έντυπα όπως η ολλανδική VOGUE και πολλά ακόμη, αλλά η είσοδός μας στη λίστα δώρων των βραβείων Όσκαρ, είναι εκείνη που εκτόξευσε το ενδιαφέρον των ξένων αλλά και των ελληνικών μέσων ενημέρωσης», δήλωσε η κα Χαντζή.

    

Και στην Πιερία υπάρχουν πολύ καλά Ξενοδοχεία

«Στις τουριστικές υποδομές της Πιερίας και στο Δήμο Δίου – Ολύμπου, υπάρχουν και πολύ καλά ξενοδοχεία όπως το Dion Palace Resort– το οποίο έχω επισκεφθεί – αλλά και το “Cavo Olympo”. Γενικά η Πιερία είναι ένας πάρα πολύ ενδιαφέρων προορισμός και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί τουριστικά ακόμη περισσότερο, λόγω της ιστορίας του τόπου. Επίσης, συνδυάζει βουνό και θάλασσα, που είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως και θα μπορούσε να έχει τουρισμό 12 μήνες το χρόνο», τόνισε η κα Χαντζή.

   

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΩΡΩΝ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΟΣΚΑΡ

 Πρόκειται για το πακέτο δώρων “Everyone Wins”, αξίας 100.000 δολαρίων, το οποίο περιλαμβάνει από κοσμήματα έως πολυτελείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο και προσφέρεται στους υποψηφίους για Όσκαρ Ερμηνείας Α΄ και Β΄ Ανδρικού και Γυναικείου ρόλου, στους υποψήφιους για Όσκαρ Σκηνοθεσίας και στον παρουσιαστή της τελετής, από την εταιρεία Distinctive Assets

Μεταξύ των διασήμων νικητών του πακέτου δώρων των βραβείων Όσκαρ, περιλαμβάνονται ο μεγάλος νικητής σκηνοθέτης  Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, ο νικητής του βραβείου Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου Γκάρι Όλντμαν, η Μέριλ Στριπ, η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, νικήτρια του βραβείου Όσκαρ Α΄ Γυναικείου ρόλου, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, ο Γουίλιαμ Νταφόε, αλλά και ο παρουσιαστής της τελετής Τζίμυ Κίμμελ.

  

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ  ΣΤΟ “AVATON LUXURY VILLAS RESORT

Το δώρο του πολυτελούς συγκροτήματος προς τους αστέρες του Χόλυγουντ αφορά τη διαμονή 7 ημερών τον Μάιο σε luxury suite βίλα τριών ορόφων, επιφάνειας 120 τμ με ιδιωτική πισίνα, δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Μπορούν βεβαίως οι VIP καλεσμένοι να επιλέξουν να κάνουν χρήση όλων των υπολοίπων παροχών του ξενοδοχείου, όπως την ημερήσια εκδρομή με ιδιωτική θαλαμηγό με γεύμα εν πλω, την πτήση με ελικόπτερο, την κρουαζιέρα γύρω από το Άγιο Όρος, μαθήματα καταδύσεων, θαλάσσιων αθλημάτων κ.α.

Tο πολυτελές συγκρότημα λειτουργεί από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο. Αποτελείται από 16 βίλες, εκ των οποίων οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, μέσα σε μεσογειακούς κήπους που οδηγούν σε μια μοναδικής ομορφιάς παραλία. Ως μέλος της Relais & Châteaux, δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στην ανώτερη γαστρονομική εμπειρία, με δημιουργίες σύγχρονης Μεσογειακής κουζίνας.

         

About the author

Relative Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.