ΤΟΠΙΚΑ NEA

Το 1ο ΜΟΥΣΙΚΟ BALCONY PARTY ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ DJ’s ΤΟΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ενωμένοι και συνεχίζοντας πάντα να παραμένουν σπίτι, οι Dj’s της Κατερίνης αλλά και της υπόλοιπης Πιερίας, βγάζουν τα ηχεία τους στα μπαλκόνια και καλούν τον κόσμο σε ένα μουσικό πάρτυ αλληλεγγύης και συμπαράστασης, αύριο Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 και ώρα 18.30. σε μία προσπάθεια να τονώσουν το ηθικό και να προσφέρουν χαρά και αισιοδοξία, σε όλον τον κόσμο που παραμένει σπίτι, στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό.

 

Παίρνοντας έμπνευση από τους Ιταλούς dj’s, οι οποίοι βγαίνουν στα μπαλκόνια και παίζουν μουσική, προσπαθώντας με το δικό τους τρόπο, να περάσουν μήνυμα δύναμης και ελπίδας στο δράμα που ζει αυτές τις ημέρες η γείτονα χώρα, 51 Dj’s της Κατερίνης αλλά και άλλων περιοχών του Νομού, όπως Λιτόχωρο, Νέοι Πόροι, Βροντού, Καρίτσα, Κορινός, διοργανώνουν αυτό το balcony party από τα σπίτια τους, αύριο το απόγευμα, με στόχο να χαρίσουν λίγες στιγμές χαράς σε όλους τους πολίτες που μένουν σπίτι.

Επί 40 λεπτά και οι 51 DJs θα παίζουν το ίδιο play list τραγουδιών και στη συνέχεια, o καθένας θα δημιουργήσει το δικό του πρόγραμμα. Επιπλέον όσοι δεν έχουν κάποιον dj στη γειτονιά τους μπορούν να συντονιστούν στη συχνότητα  των ραδιοφωνικών σταθμών Viva 88,3 FM, Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3 FM, Πανόραμα 100,8FM, οι οποίοι θα μεταδίδουν live το πρώτο 40λεπτο. 

“Αυτές τις μέρες “μένουμε σπίτι” και θέλουμε να κάνουμε κάτι δημιουργικό. Θέλουμε να δώσουμε λίγη αισιοδοξία στον κόσμο που είναι κλεισμένος ο καθένας στο σπίτι του”, τονίζει ο διοργανωτής της εκδήλωσης Βασίλης Κοντοκώστας, διευκρινίζοντας ότι αν σε κάποια γειτονιά υπάρχουν αντιρρήσεις και δεν επιθυμούν να παίξει ο dj τότε θα το σεβαστούν. 

Οι DJ της Κατερίνης και του Ν. Πιερίας στα μπαλκόνια τους είναι:

Akis Kipopoulos, Andreas Roumeliotis, Aris-mars David, Argyris Farmakis, Assot Manoukian, Axel Gaitanis, Babino Kampas, Babis Pitsionis, Bill Rountos, Christos Spanos, DeeJay ILO, Dimitris Kitsas, Dimitris Papazisis, Dionisis Kotoulas, Dionisis Patris, Dolcas Volo, George Balatzis, Giannis Dimopoulos, Giannis Grigoriadis, Giannis Katsarelas, Giorgos Papas, Giorgos Perdikis, Giorgos Petalotis wowos, Giorgos Tsiampouris, Gregory Greg, Ioanna Eleftheriadou, John Markou, Kaliopi Kartsampa, Kalliopi Papakwsta, Kiriakos Konstantinidis, Ko Lia, Konstantinos Bilias, Kyriakos Viros, Lazarus Kitsas, Leonn, Manolis Papageorgiou, Marios Dimitriou, Menelaos Irantos, Nick Laskarakis, Nikos Seitanidis, Patris Dionisis, Rafahl Lykos, Sok P, Stathis Iordanidis, Stefanos Gkoutzioulis, Telis Pavlidis, Teo Athanasiadis, Theodor Asvestopoulos, Theodoros Papoukas, Thomas Tsaousidis, Vasilis Agianitis, Vasilis Kontokostas, Xenofon Sachinidis, Xristos Xatzigeorgiadis.

About the author

Relative Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.