ΥΓΕΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ 3ΜΗΝΗ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δωρεάν online ψυχιατρική υποστήριξη προσφέρει, για τους επόμενους 3 μήνες, η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, για θέματα που αφορούν την επιδημία του COVID-19 και τις ψυχιατρικές επιπλοκές της, με τη χρήση του λογισμικού τηλεϊατρικής της Melapus, της αναγνωρισμένης πλατφόρμας τηλεψυχιατρικής στην Ευρώπη. Η εφαρμογή τέθηκε σε λειτουργία σήμερα 19 Μαρτίου 2020.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με πολύ απλουστευμένη λογική, ώστε να χρησιμοποιηθεί από τον οποιονδήποτε με ένα κλικ. Η online (διαδικτυακή) συνεδρία με την ειδική εφαρμογή βιντεοκλήσης της Melapus, δεν χρειάζεται εγκατάσταση επιπλέον προγράμματος, για να πραγματοποιηθεί η συνεδρία. Αρκεί ένα laptop και μια σύνδεση στο internet. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.psych.gr.

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία και ο Κλάδος Πληροφορικής και Καινοτομίας θα προτείνουν στο μέλλον και άλλες δράσεις αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία με αίσθημα ευθύνης σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπως η πανδημία του COVID-19, προσφέρει για τους επόμενους 3 μήνες, δωρεάν στους πολίτες της χώρας μας, Ψυχιατρική κάλυψη για θέματα που αφορούν την επιδημία και τις ψυχιατρικές επιπλοκές της, με τη χρήση του λογισμικού τηλειατρικής της Melapus, της αναγνωρισμένης πλατφόρμας τηλεψυχιατρικής στην Ευρώπη.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με πολύ απλουστευμένη λογική ώστε να χρησιμοποιηθεί από τον οποιονδήποτε με ένα κλικ. Η online (διαδικτυακή) συνεδρία με την ειδική εφαρμογή βιντεοκλήσης της Melapus δεν χρειάζεται εγκατάσταση επιπλέον προγράμματος για τη συνεδρία. Αρκεί ένα laptop και μια σύνδεση στο ίντερνετ. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.psych.gr

Σε μια δύσκολη περίοδο, η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία και ο Κλάδος Πληροφορικής και Καινοτομίας δημιουργούν νέα δεδομένα στην υγεία με στόχο να συνδράμουν στους συνανθρώπους μας που τόσο πολύ δοκιμάζονται.

Στη συνέχεια θα προτείνουμε και άλλες δράσεις αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας”.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

 

 

About the author

Relative Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.