ΤΟΠΙΚΑ NEA

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ OLYMPUS MARATHON 2021

Στις 23 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 18.00 (ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου Εν Ολύμπω), ανοίγουν οι εγγραφές για τον 17ο Olympus Marathon. Στην ανακοίνωσης της Οργανωτικής Επιτροπής αναφέρεται ότι :

“Ο Olympus Marathon θα διεξαχθεί (αν όλα πάνε καλά) το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και συγκεκριμένα η εκκίνηση θα δοθεί Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 και ώρα 6.05.

Αρχικά, οι εγγραφές θα ανοίξουν χωρίς ηλεκτρονική πληρωμή για τους ενδιαφερόμενους και στους επόμενους μήνες, ανάλογα με την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο στην Πιερία, οι αθλητές θα ενημερώνονται για τα νεότερα που θα προκύπτουν (όριο συμμετοχών, υγειονομικά πρωτόκολλα, ολοκλήρωση εγγραφών κλπ).

Επίσης συνεχίζει να είναι ανοιχτή η φόρμα της μεταφοράς συμμετοχής των αθλητών που ήταν στην λίστα του 2020 μέχρι την λήξη των εγγραφών του 2021. Σε περίπτωση που η οργανωτική επιτροπή κρίνει ότι θα χρειαστεί να υπάρξει όριο συμμετοχών, οι αθλητές της λίστας του 2020 που επέλεξαν να τρέξουν το 2021 θα έχουν προτεραιότητα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Στον αγώνα δικαιούνται να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες με ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών την ημέρα τέλεσης του αγώνα και έχουν τερματίσει τα τρία τελευταία χρόνια (1/1/2018 έως και την λήξη των εγγραφών) σε 2 αγώνες ορεινού τρεξίματος από 20χλμ με 1000 θετικής υψομετρικής και άνω ο καθένας, ή σε 1 αγώνα από 35 χλμ και 2.200 θετικής υψομετρικής και άνω.

Για τους υπόλοιπους αγώνες της καλοκαιρινής διοργάνωσης (olympus Ultra, Olympus Vertical, Κόψη των Αετών και Melindra Trail) οι εγγραφές θα ανοίξουν αργότερα”.

 

Nondimeno potrebbe essere interessante per parlare del problema https://disfunzioneerettile.org/levitra.html
Anche se le persone possono risparmiare denaro prendendo marche meno costose, tuttavia non è sempre una buona idea
https://disfunzioneerettile.org/cialis-generico.html

Questi costi, come il “prezzo dei farmaci”, sono soggetti a variazioni in base alle variabili di mercato , la farmacia che una persona sta utilizzando e la disponibilità del farmaco
https://disfunzioneerettile.org/viagra-generico.html
Con un sito web affidabile ricevi offerte, che possono anche essere riscattate presso la farmacia del tuo quartiere con una ricetta valida per qualsiasi medicinale

About the author

Relative Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.